Tilmeldingsvilkår

Praktisk info.
Snak ordentligt - og respekter, at ikke alle har samme mening.

Tilmeldingsvilkår

Indlægaf Bo skrevet tirsdag 17. januar 2006. 14:53

BilledeLæs også OSS i toppen af siden. ( indstillinger og personligt setup )

Siden er i øjeblikket sat op til, at jeg skal godkende alle inden de bliver registreret. Dette skyldes, at der er rigtig mange udenlandske forsøg på at spamme forummet til. Hvis du bliver afvist ved en fejl, så send mig en mail, eller slå på tråden til banen.

Følgende E-mail domæner er ikke tilladt i dette forum :

@Hotmail.com
@Yahoo.com


Dette for, at mindske antallet af mærkelige anonyme indlæg fra rundt om i verden. Og dem kommer der mange af, jeg har travlt med at slette underlige "brugere"

E-mail brugerne imellem er deaktiveret, for at beskytte brugerne mod uønsket mail / spam. Under oprettelse af indlæg, kan man vælge at få tilsendt mail når der er svar på indlæg. Dette foregår automatisk og uden andre ser din E-mail adr.

Derudover kan du læse overordnede regler, vedr. ansvar m.m her :

Administratorer og redaktører af dette forum vil prøve at fjerne eller rette i indlæg der kan være stødende så hurtigt som muligt, dog vil det være umuligt at gennemlæse alle indlæg. Derfor accepterer du at være indforstået med, at alle indlæg i dette forum udtrykker holdninger og meninger af forfatterne af indlæggene, og ikke administratorer, redaktører eller webmastere (bortset fra indlæg skrevet af disse) og derfor kan disse heller ikke holdes ansvarlige.

Du accepterer også ikke at skrive indlæg der indeholder skældsord, pornografiske, vulgære, bagtalene, hadefulde, truende, seksuelt-orienterede eller andre ord/vendinger som strider mod gældende lovgivning eller god skik. Såfremt dette konstateres, kan det føre til at du øjeblikkeligt og permanent udelukkes fra forummet (din Internet udbyder vil blive orienteret). Din unikke IP adresse logges i alle indlæg der skrives til dette forum, for at forebygge misbrug af enhver slags. Du accepterer også at administrator, redaktører og webmastere tilhørende dette forum har ret til at fjerne, rette eller lukke ethvert emne/indlæg hvor og hvornår som helst de måtte finde det nødvendigt. Som bruger giver du ret til at alle informationer som du har indtastet gemmes i en database. Disse informationer vil ikke blive videregivet til 3. part uden din viden; webmastere, administratorer eller redaktører kan dog ikke blive holdt ansvarlige for eventuelle hackerangreb der måtte føre til afsløring af disse data.

Dette forum bruger cookies til at gemme information på din lokale harddisk. Disse cookies indeholder ingen af de informationer som du har indtastet om dig selv, de er kun til for at sørge for at du får den nemmeste brugerflade. Din email bliver kun brugt til at sende en verificering af dine tilmeldingsdetaljer og kodeord (og til at sende et nyt kodeord, hvis du skulle glemme dit nuværende).

Sidst men ikke mindst, opfordres brugerene til at anvende almindelig sund fornuft
Bo Laursen
Brugeravatar
Bo
Site Admin
 
Indlæg: 301
Tilmeldt: mandag 16. januar 2006. 16:27

Tilbage til Læs her inden du går igang

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron